torstai 19. syyskuuta 2013

Koirarannalla

Vaikka olenkin asunut koko ikäni tällä paikkakunnalla, ei tieni ole koskaan vienyt Yyterissä sijaitsevalle koirarannalle. Nyt päätimme lähes kaksi viikkoa sitten, sunnuntaina, pakata Simon ja kameran autoomme ja lähteä tutustumaan tähän kohteeseen. Minulla ei ollut "harmainta hajuakaan" missä kyseinen ranta sijaitsee, joten Google mapsilla oli käyttöä. Karhuluodontie 85. Sinne siis. Google tiesi kertoa vielä, että kyseinen paikka sijaitsee heti Yyterin Golfin takana, ja vaikka näimme golfviheriöt, eksyimme polulta ensimmäisellä kerralla.
Tässä olemme jo löytäneet paikalle. Simolla oli kiire tutkia ja nuuskia joka paikka, joten poseeraus ei oikein luonnistanut.
Tässä näyttäisi Simo poseeraavan, mutta se on harhaa.. Tuijottaa vain 20 metrin päässä olevaa toista koiraa."MINÄKIN HALUUN!!"

Kauaa emme rannalla viihtyneet, sillä vaikka kaupungissa oli vielä yli 20 asteen lämpimät, merituuli oli kylmä. Täytyy ensi kesänä muistaa aiemmin tämä paikka, jospa silloin olisi lämpimämpi. Meidän lisäksemme ei paikalla ollut kuin pari koiraa, joten kovin autiolta ranta näytti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi jäljen, kiitos!