lauantai 28. syyskuuta 2013

Hampurilaispihvit ja "uuniranskiksia"!



"Uuniranskikset"

Kuori ja pilko perunat halkaisijaltaan noin 1 cm. Laita uuni kiertoilmalle 220 asteeseen ja laita samalla sinne uunipelti. Keitä suolatussa vedessä noin 5-7 minuuttia. Kokeikele cokctail-tikulla, että se menee perunan läpi. Kaada perunoista vesi pois ja kuivaa perunat talouspaperilla. Laita perunat takaisin kattilaan ja kaada sinne loraus oliiviöljyä. Laita mukaan haluamiasi mausteita, minä laitoin mukaan paprikajauhetta ja kuivattua rosmariinia. Ota pelti pois uunista ja laita siihen leivinpaperi päälle, kaada perunat pellille. Paista uunissa noin 10-15 minuuttia, riippuen uunista.

Hampurilaispihvit
     

Laita kippoon noin 400 grammaa jauhelihaa neljää pihviä varten. Mausta suolalla, mustapippurilla, suolattomalla grillimausteella ja paprikajauheella.


Tee pihvistä ohuita käyttäen apunasi leivinpaperia ja lautasta, painaen lautasella leivinpaperin sisään käärittyä jauhelihaseosta.

Paista pihviä öljyssä noin 3-5 minuuttia per puoli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi jäljen, kiitos!