sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hetkiä: Mun aivan ihana uusi talvitakkini, ja mietintää koskahan olen viimeksi käynyt kaupungilla?

Täällä Porissa vietetään viimeistä päivää Porin päivää, siis tänä vuonna. :) Juhlallisuudet alkoivat torstaina (?) ja esimerkiksi perjantaina olisi ollut mahdollista mennä katsomaan Etelärantaan Kirjurinluodolta näkyviin tulitaideteoksiin. Tapahtuma kantoi nimeä Taavin tulet. Valitettavasti tänä vuonna ei ehditty/jaksettu lähteä ihmettelemään tapahtumaa, ehkäpä sitten ensi vuonna.

Tänään lähdimme äitini ja isosiskoni kanssa kaupungille katsastamaan tapahtumia. Tarkoituksena oli mennä Eetunaukiolle tutustumaan muun muassa käsitöihin, mutta saapuessamme sinne ei ketään myyjää ollut paikalla. Hhmm, mistäköhän johtui? Päädyimme sitten käymään kahdessa kotikirppiksessä, joita oli mainostettu ainakin netin avulla. Ne me katsastimme varsin nopeasti, sillä joko niissä ei ollut hakemiamme tuotteita tai ne olivat aivan liian arvokkaita käytetyiksi tavaroiksi.

Tämän jälkeen päädyimme taas keskikaupungille. Siskoni oli hakemassa itselleen vaatetusta ja minulla välähti: Tarvitsen uuden takin ja mieluiten värikkään! Minulla on kyllä viime vuonna ostettu musta talvitakki, joka on varsin hyvä, mutta joskus sitä haluaisi pukeutua värikkäämmin. Joten tänään tein varsin ex tempore ratkaisun ja ostin ensimmäisestä liikkeestä toisena sovittamaani takin. Olihan takki varsin arvokas, mutta minusta aivan ihana! Minulla on pyörinyt viime vuodesta asti mielessäni punainen villakangastakki, jonka olisin halunnut, mutta jota en raaskinut ostaa sen kalliin hinnan vuoksi. Mutta nyt minulla on punainen talvitakki!!! <3 Love, love, love!!!


Vaateostosten jälkeen olikin aika katsastaa Poriin saapunut uusi myymälä, Tiger. Kauppa avasi ovensa tämän viikon maanantaina. Tällaisten värikkäiden pikkutavaroiden rakastajana oli kauppa minulle aivan tavarataivas! Ja intoa lisäsi vielä se, etteivät tavaroiden hinnat olleet päätä huimaavia. Tämä tuottikin hiemaan omantunnontuskia, sillä ainahan pitäisi suosia kotimaisia käsityöläisiä, jotka eivät millään pysty kilpailemaan tällaisten halpaketjukauppojen kanssa. Silti... pakko oli päästä penkomaan.. Ostin tästä ihastuttavasta kaupasta muun muassa kahdet kuviosakset 1 €/kappale, pirtsakat keittiömittalusikat (apuva, miksikä niitä kutsutaan?), pinkin naulakkokoukun, erivärisiä muffinssivuokia, Himalajan ruususuolaa ruoanlaittoon, ison  säilytyspurkin, ja muistikirjan.



Ps. Olenkohan ainut, jonka mielestä kaikki on kallistunut? En siis ole käynyt kaupungilla koko kesänä ja kun katsoin hintoja niin huh huh.. Löysin aivan ihanat ranskanbulldoggi yökkärihousut, mutta ne maksoivat 17 euroa! 17 euroa?! Olisin ymmärtänyt, jos kyseessä olisi ollut vähän laadukkaampi tuote, mutta siis 17 euroa. Jaksan kyllä ihmetellä. Lisäksi housuihin olisi pitänyt ostaa erikseen paita, joka olisi maksanut 10 euroa. Minusta on aivan liian kallista maksaa yöasusta melkein 30 euroa, joka ei siis ollut edes hyvälaatuinen tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi jäljen, kiitos!