lauantai 21. syyskuuta 2013

Lauantai-illan viettoa



 Kim Bodnia (Martin) ja Sofia Helin (Saga) Silta (Bron/Broen)-sarjan 2. tuotantokaudelta.Kuva Carolina Romare 2012.

                                       















Lauantai-illan vietto muuttui sen verran, ettemme hakeneetkaan tänään elokuvaa. Onneksi tallentavalla digiboxilla riittää katsottavaa, joskus ihan liiankin kanssa. Tallennusprosentit huutavat hoosiannaa, jäljellä on enää 20%. Oli siis ihan järkevää jättää leffanhaku toiseen kertaan. 

Kesän ja alkusyksyn tv-tärppien kohokohdista oli/on tv-sarja Silta (Bron/Broen). Vielä emme ole katsoneet sarjan 1.tuotantokauden päätösjaksoa (Tiedän, en minäkään käsitä, miten olemme voineet odotuttaa sarjan päätösratkaisuja!), mutta tänään siis korjataan vahinko. Huomenna alkaakin sarjan 2.tuotantokausi aivan Ruotsin tahdissa. Saas katsoa, ovatko jaksot yhtä hyviä kuin ensimmäiset vai käykö sarjalle samoin kuin useimmille muille: tekemellä tehtyä ja väännettyä. Vielä odotukset ovat korkealla. 

Simo ja majava. Huomaa rikkirevityt etutassut (siis majavalla).
Simo osaa ja on aina osannut pyytää ja VAATIA leikkimään ja huomioimaan hänet, kun itse on väsynyt/tekemistä olisi paljon. Tänään on ollut juuri sellainen päivä: on tuotu majavaa, nallea, punaista palloa. Jos olet niin, ettet ole huomaavinaasikaan, nousee ensin kulloinenkin kohde jalkaa pitkin syliisi. Jollet ole vieläkään näkevinäsi häntä ja lelua alkaa vähitellen kasvava ininä päättyen joka kerta haukkumiseen. Minua Simo ei uskalla paljon komentaa, koska tietää kohtaavansa minusta vertaisensa. Toisin on sitten erään toisen...;)
Nyt Simo on iltalenkillä, aina yhtä innokkaana menossa. Vielä hän ei tiedä, minne on joutumassa. Lauantaisauna ja -pesu. Siitähän Simo "tykkää"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi jäljen, kiitos!