sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Uunimakkara ja perunamuusi, pikaruokaa parhaimmillaan!


 Sunnuntai meni niin pitkälle kaupunkireissun takia, että kun palasin kotiin ruokaa oli saatava ja nopeasti! Ei muuta kuin uuni lämpiämään 225 asteeseen ja samalla kuorimaan perunoita. Pilkoin jauhoiset perunat pieniksi, jotta ne kypsyisivät nopeammin. Äkkiä makkaroiden päälle juustoa, ketsuppia ja sinappia. Makkaroiden mentyä uuniin ja perunoiden vielä kiehuessa tein salaatin meille; jäävuorisalaattia, ananaspaloja ja kurkkua. Perunat olivatkin jo kypsiä ja sitten valmistamaan muussia. Hieman suolaa ja maitoa ja vatkaus, siinä se. Ja hups, yhtäkkiä ruoka olikin valmista! Joskus aivan tuikitavallinen ruokakin voi olla hyvää, varsinkin jos on hirmuinen nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi jäljen, kiitos!