tiistai 1. lokakuuta 2013

Suolaisia torttuja 3 eri täytteellä


Näin sunnuntaina mainoksen euron hedelmistä ja vihanneksista, niitähän oli sitten saatava. Päähäni iskostui jostakin, että kyseessä olisi K-Supermarkettien tarjous. Olin aivan innoissani, ja eilen suuntasimme M:n kanssa lähimpään supermarkettiin, tai siis minä suuntasin ja M istui autossa odottamassa ;). Mitä? Eihän täällä ole mitään! Onneksi en mennyt kysymään myyjiltä mitään vaan jupisin vain itsekseni, sillä kotiin päästyämme menin tarkistamaan tarjouksesta, oliko kyseessä varmasti oikea päivämäärä. Ja olihan se, mutta kyseessä eivät olleet mitkä tahansa K-Supermarketit vaan Citymarketit. Kerrankin oli ujoudestani hyötyä.. Ja täytyyköhän tälle hajamielisyydelle tehdä jotain?

Ei auttanut sitten muuta kuin vaihtaa hedelmät toiseen iltapalaan. Hieman kasvoi kalorimäärä, myönnettäköön. Olin napannut kaupan pakastealtaasta voitaikinalevyjä sekä tomaattia, mozzarella ja basilikaa. Muut ainekset löytyivätkin kotoa.

Uuni päälle 225 asteeseen ja täyttämään torttuja. Täytevaihtoehdot olivat tällä kertaa:
  • tomaatti-basilika-mozzarella
  • tomaatti-basilika-vuohenjuusto
  • hiidenhillo-tomaatti-vuohenjuusto
Poppamiehen mieto Hiidenhillo oli kummitellut mielessäni pitkään, sillä olin nähnyt sitä käytettävän muun muassa Youtubessa ruokavloggaajien keskuudessa. Hieman skeptisesti ajattelin, ettei täältä Satakunnasta sitä löydy, mutta taas piti yllättyä iloisesti. Vieläpä lähimarketista löytyi, myynnissä on muitakin Poppamiehen tuotteita. Taidan kuitenkin pitäytyä tässä miedossa Hiidenhillo versiossa, sillä suuni ei ikävä kyllä kestä kovinkaan tulista ruokaa.
Poppamiehen mieto Hiidenhillo, tulisen makea chilikastike.
Uunissa tortut paistuivat siis 225 asteessa noin 15 minuuttia. Niin helppoa ja nopeaa, sekä hyvää vaikkapa teen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi jäljen, kiitos!